ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. Ανακάλυψε το σώμα σου.

  • Ο καλυτερος τροπος για να επικεντρωθειτε στις ιδιαιτερες αναγκες σας , τους τραυματισμους ή τα χρονια προβληματα ειναι μεσω των προσωπικων συνεδριων Pilates.

    Οι προσωπικές συνεδρίες είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να προχωρήσετε γρήγορα, με τον ασφαλέστερο τρόπο και εμβαθύνοντας σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο. Ακόμα και αν η προπόνησή σας είναι σε ομαδικά τμήματα, κάνοντας περιοδικά ατομικά μαθήματα θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο maximum των δυνατοτήτων σας πιο γρήγορα.
    Στις ατομικές συνεδρίες ο δάσκαλος θα χρησιμοποιήσει μια ποικιλία οργάνων pilates όπως το reformer, η cadillac, η chair, το barrel, το mat και άλλα, επιλέγοντας ασκήσεις ανάλογα με το σώμα σας και τον στόχο σας.

Οι προσωπικές συνεδρίες συστήνονται για αποκατάσταση αθλητών, κατά την διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη, για νέους στο pilates που πρέπει να μάθουν τις βασικές θέσεις στα όργανα και για όσους θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους ή να πετύχουν πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα. 

Κάθε μάθημα διαρκεί 1 ώρα και έχετε την ευελιξία να το προγραμματίσετε όποτε βολεύει εσάς και τον δάσκαλό σας.

Τα μαθήματα μπορούν αν εξοφλούνται την ημέρα του μαθήματος ή με μια έκπτωση σε πακέτο των 10 μαθημάτων.

ΔΙΠΛΑ. Προσαρμοσμένη προπόνηση για 2!

  • Όπως μια Ατομικη Συνεδρια , τα διπλα μαθηματα εχουν παρομοια πλεονεκτηματα αλλα ταυτοχρονα εχετε την δυνατοτητα να μοιραστειτε την εμπειρια με εναν φιλο, συνεργατη ή συναδελφο παρομοιου βεβαια επιπεδου και σωματικης καταστασης

    Δουλεύοντας με ένα άλλο άτομο είναι πιο ενθαρρυντικό!

Με τα Διπλά Μαθήματα εξοικονομείτε χρήματα ενώ συνεχίζετε να έχετε την προσωπική επίβλεψη του δασκάλου μόνο για εσάς.

Καλό θα είναι να τα μοιραστείτε με κάποιο αφοσιωμένο στην άσκηση φίλο. Αν εκείνος ακυρώσει ή δεν καταφέρει να παρακολουθήσει το μάθημα, θα πρέπει και εσείς να ακυρώσετε ή να χρεωθείτε μια προσωπική συνεδρία.

ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ PILATES