ΤΟ PILATES ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ PARKINSON ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΣΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.


  • Προτεινουμε ατομικες συνεδριες σε εβδομαδιαια βαση

    αν σας έχει συσταθεί το pilates απο το φυσιοθεραπευτή σας, τον οστεοπαθητικό σας, τον χειρουργό, ή γενικά απο το γιατρό σας, για να είμαστε σίγουροι οτι η αποκατάσταση θα γίνει στο ρυθμό και με τον τρόπο που το σώμα σας έχει ανάγκη,
    Σε όλες τις περιπτώσεις, διδάσκοντάς σας τα σωστά μοτίβα κίνησης και δημιουργώντας ενα πιο ισορροπημένο σώμα και δυνατό κέντρο, το pilates δεν θα σας βοηθήσει απλώς να ξεπεράσετε το πρόβλημά σας αλλά θα σας εξασφαλίσει ώστε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας ή στο σπορ που κάνατε χωρίς να κινδυνεύετε να ξανατραυματιστείτε.

Όλα τα μαθήματα γίνονται απο εξειδικευμένο εκπαιδευτή Pilates και είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σώματός σας. Τα μαθήματα προσφέρουν μια ήπια αλλά σε βάθος άσκηση με στόχο όλο το σώμα αλλά και την πάσχουσα περιοχή ώστε να σας εξασφαλίσουν μια πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος αλλά και βελτίωση της συνολικής σας φυσικής κατάστασης. Οι συνεδρίες σας θα είναι γεμάτες ενέργεια, ποικιλία και όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, θα αποτελούν μια πρόκληση. Περιμένετε να εργαστείτε σκληρά και με εμβάθυνση στη λεπτομέρεια και να φύγετε απο το μάθημα κουρασμένοι αλλά και γεμάτοι ενέργεια.

ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ PILATES