Pilates κατά την διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη

Αυτη τη σημαντικη στιγμη στη ζωη σου θελεις να εισαι σιγουρη οτι η καθημερινη ασκηση σου ειναι αφαλης για εσενα και το μωρο σου

ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.-Οι αρθρώσεις και οι μυς υφίστανται πολλές αλλαγές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και για ένα μεγάλο διάστημα μετά την γέννα.

  • Καθε εγκυμοσυνη ειναι μοναδικη και ως εκ τουτου, πρεπει το προγραμμα σας κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης να ειναι προσαρμοσμενο ειδικα για εσας και συγκεκριμενα για το σταδιο της εγκυμοσυνης σας.

    Προτείνουμε επομένως ιδιαίτερα μαθήματα για να διασφαλίσετε ότι θα επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε και να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένες για τον τοκετό και τη μητρότητα .
    Αυτά τα 60 λεπτών διάρκειας μαθήματα θα επικεντρωθούμε στην ενίσχυση της σπονδυλικής στήλης , του πυελικού εδάφους , της ωμικής ζώνης και στους μύες των ποδιών ενώ παράλληλα θα διατηρήσετε την καλύτερη δυνατή στάση.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-Ακριβώς όπως το μωρό σας μαθαίνει τις χαρές της ζωής είναι καιρός για να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας

  • Τα μαθηματα αυτα, διαρκειας 1 ωρας, επικεντρωνονται στην ενισχυση , την επιμηκυνση και την τονωση των μυων ολοκληρου του σωματος με εμφαση στην ανακτηση της κοιλιακης δυναμης και στον ελεγχο του πυελικου εδαφους.

    Επίσης θα επικεντρωθούμε στα προβλήματα στους ώμους και στη στάση που μπορούν να προκύψουν από το θηλασμό, έτσι ώστε να αισθάνεστε πιο δυνατή και ευέλικτη όταν σηκώνετε το μικρό σας μετά από μια κουραστική μέρα .
    Μετά τον τοκετό , σας προτείνουμε τουλάχιστον ένα ιδιαίτερο μάθημα για να αξιολογηθεί το σώμα σας , και να σας συμβουλεύσουμε πότε θα είστε έτοιμη να επιστρέψετε στα ομαδικά μαθήματα. Τις περισσότερες φορές , αν θέλετε, μπορείτε να επιστρέψετε στα ομαδικά περίπου 6-12 εβδομάδες μετά τη γέννα.

OTHER PILATES CLASSES