ΜΙΚΡΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ(RINGS, FOAM ROLLER,BALL) (8 ΑΤΟΜΩΝ). ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ.

  • Το κυριο πλεονεκτημα των ασκησεων Pilates στο στρωμα ειναι η δυνατοτητα να αυξηθει η αντοχη των σταθεροποιητικων μυων και να δοθει ελαστικοτητα στην σπονδυλικη στηλη και σε ολες τις αρθρωσεις

    • Πρόκειται για ειδικές ασκήσεις , εμπνευσμένες από άλλα διαφορετικά είδη άσκησης , όπως η ρυθμική, η γιόγκα κλπ , τα οποία συνδυάζονται με ένα ρυθμό αναπνοής.
    •Ένα ρεπερτόριο ασκήσεων με λίγες επαναλήψεις όπου η μια άσκηση διαδέχεται την άλλη, με ροή . Μια ρευστή και χαριτωμένη κίνηση του σώματος που δίνει κιναισθητική ευκινησία .
    • Μια άσκηση που δεν είναι μόνο μια απλή προπόνηση για να αυξήσει τη μυϊκή δύναμη σας , αλλά επίσης βελτιώνει και τη διάθεση σας. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και κατά συνέπεια τονώνει ολόκληρο τον οργανισμό και ως εκ τούτου φεύγετε με περισσότερη ενέργεια για όλη τη διάρκεια της ημέρας .
    Magic circle (pilates ring), μπάλες, bosu, ελαστικοί ιμάντες, spine corrector και μικρά βαράκια, είναι όλα τα μικρά βοηθήματα που χρησιμοποιούμε στα μαθήματα Pilates στο στρώμα , για να σας υποστηρίξουν ή να σας κεντρίσουν το επίπεδο δυσκολίας των ασκήσεων.

ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ , ΣΕ ΟΣΟΥΣ  ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Οργανώνονται με κριτήριο το επίπεδο των συμμετεχόντων, από αρχαρίων σε προχωρημένων. Όλα έχουν διάρκεια 1 ώρα.

• Στο αρχάριο τμήμα θα διδαχθείτε τις βασικές αρχές του pilates, την τεχνική ώστε πάντα να δουλεύετε απο το κέντρο σας,και θα μάθετε πως να κινήστε αρμονικά.

• Στο μεσαίο και προχωρημένο επίπεδο, έχοντας εξασφαλίσει την δύναμη του κέντρου σας, θα κεντρίζεται η σταθερότητα και η ισορροπία με όλο και πιο δυναμική κίνηση. Οι βασικές ασκήσεις του pilates θα συνδυαστούν με ρυθμό που θα αυξήσει την αντοχή σας  ενώ κάθε μυς του σώματος θα τεντωθεί και θα δυναμώσει.

ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ PILATES