Μαριλενια

marilena2Το 2010 γνώρισε το pilates.

Μετά από 4 χρόνια συστηματικής πρακτικής με δασκάλα του Classical Pilates από το Studio Corpus Ray, αποφάσισε να κάνει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

Το 2015 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της, στο
ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης Comprehensive στο Corpus Ray και πιστοποιήθηκε ως Power Pilates Certified Teacher.

Το 2014 παρακολούθησε την Pilates Instructor Ελευθερία Ρίζου, στο Σύλλογο με άτομα για Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Το 2015 συμμετείχε εθελοντικά ως Pilates Instructor στον σύλλογο ΣΚΠ.

Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια με ειδίκευση στο pilates, με τους instructor Lee Morgan, Katherine Tsebelis, Anestis Sinoplis, καθώς και σεμινάρια pre and post natal, για γυναίκες που θέλουν να εξασκηθούν στο pilates πριν ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Από το 2015 μέχρι και σήμερα συνεργάζεται επαγγελματικά με το Studio Corpus Ray. Επιπλέον συνεργάζεται επαγγελματικά με το Studio Pilates San Tsai.

 

Ελενα

elena3

Η Έλενα είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας, με ειδικότητα “Κλασικός Αθλητισμός”.

Υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας στίβου με συμμετοχές σε Πανευρωπϊκούς, Βαλκανικούς, Τριεθνείς και Πανελλήνιους Αγώνες και υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος και Βαλκανιονίκης στα 400 μέτρα.

Είναι μητέρα 2 παιδιών.

Είναι πιστοποιημένη δασκάλα pilates απο την Power Pilates New York με 800 ώρες πρακτικής εξάσκησης.

Διδάσκει pilates απο το 2005 έως σήμερα σε συνεργασία με πολλά στούντιο pilates της Αθήνας.

 

Νεφελη

nefeli2Είναι μητέρα 2 παιδιών, γεννημένη το έτος 1978.
Πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Χορού ΜΟΡΙΑΝΟΒΑ – ΤΡΑΣΤΑ.
Διπλωματούχος της μεθόδου Pilates από το Power Pilates New York Studio μετά την εκπαίδευσή της στο Corpus Ray Affiliate Training Center, όπου ολοκλήρωσε 600 ώρες πρακτικής εξάσκησης το έτος 2006.
Από τότε εργάζεται σε σχολές χορού και πιστοποιημένα κέντρα της μεθόδου Pilates, ενώ συνεχίζει τη μαθητεία της παρακολουθώντας σεμινάρια.

 

ΚΛΑΙΡΗ

Η Κλαίρη είναι οδοντίατρος και μητέρα δύο παιδιών.

Ένας σοβαρός τραυματισμός στην μέση την αφήνει εκτός απο κάθε είδους γυμναστικής και άθλησης γενικά.

Έτσι έρχεται και η πρώτη επαφή με το Pilates. Η πρώτη γνώση της φιλοσοφίας του Pilates το 1998. Η πρακτκή αργότερα το 2002. Εδω αρχίζει και η αποκατάσταση. Αποφασίζει να γίνει δασκάλα Pilates εκπαιδευμένη απο την σχολή Power Pilates και ασχολείται πλέον επαγγελματικά με την μέθοδο προσπαθώντας να βοηθήσει και άλλους με παρόμοια προβλήματα. Πιστεύει οτι η μέθοδος Pilates είναι το όχήμα που μας οδηγεί στην γνώση του σώματος μας, στην ισορροπία και στην αρμονία. Μέσω του pilates μπορεί να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ μυαλού και σώματος που υπάρχει όταν δεν δίνουμε προσοχή.

Μαζί με την Στέλλα Χαμπαζ ιδρύει το 2005 το Studio Pilates San Tsai.

Έχει συμμετάσχει σε workshops όπου είχε την τύχη να διδαχθεί απο μεγάλους instructors, αναγνωρισμένους διεθνώς, όπως ο Bob Likens, ο Rael Isacowitz ο Alan herdman, η Karen Clippinger, η Elizabeth Larkam και άλλοι.

ΙΟΥΛΙΑ

ioulia3Η Ιουλία, μητέρα δύο παιδιών, είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ.

Εργάστηκε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree) ως δασκάλα χορού και χορογράφος. Έχει λάβει επίσης μέρος σε παραστάσεις χορού στην Ελλάδα και στην Νέα Υόρκυ. ία έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της και έχει πιστοποιηθεί απο την Balanced Body.

Το 2010 εκπαιδεύτηκε στην διδασκαλία του συσήματος Pilates στο Mind and Body συνδεδεμένο με το Balanced Body University.

Μέ την εκπαίδευσή μου στο pilates απέκτησα βαθύτερη γνώση του ανθρώπινου σώματος, εστιάζοντας στην αναπνοή, μαθαίνοντας πως να χρησιμοποιώ τον πυρήνα (core-powerhouse) ως δυναμικό κέντρο που είναι το κλειδί για μια πιο αποτελεσματική, ελαστική και ισορροπημένη κίνηση. Η σωστή διδασκαλία της μεθόδου pilates, είναι για εμένα, ένας νέος στόχος μετά το χορό, ώστε να κινητοποιήσω και να εμπνεύσω τους μαθητές μου να μάθουν νέες τεχνικές και να αισθάνονται καλύτερα μέσα στο σώμα τους.